Fastighetsbolag i Borås

Borås är en stad som har ett ganska stort antal olika fastighetsbolag. De är till för att hjälpa dig hitta en lokal eller lägenhet när du vill etablera ett företag eller leva och bo i denna fantastiska stad. Tidigare påminde namnet Borås om en industristad med syfabriker, väverier och spinneri. Trots att fabrikerna inte finns här längre kvarstår Borås innovativa och kreativa anda. Numera är Borås världsledande inom exempelvis street art och innovativ design och stadens torg och gator har förvandlats till ett stort utomhusgalleri. Konst, kreativitet samt att Borås är beläget mitt emellan Skandinaviens stora huvudstäder Stockholm, Köpenhamn och Oslo har bidragit till stadens ökade attraktionsvärde.

Olika fastighetsbolag i Borås

De olika fastighetsbolagen kan hjälpa dig som söker exempelvis en hyresrätt, bostadsrätt eller en lokal. Det är rekommenderat att jämföra de olika bolagens utbud. Kanske är du ute efter att flytta till ett visst område eller önskar en nybyggd bostad. Tillgången på vad du letar efter kan som sagt variera mellan de olika bolagen. Nedan kan du läsa om några av de större fastighetsbolagen i Borås.

Cernera

Cernera är ett fastighetsbolag som arbetar för att utveckla fastigheter som kan erbjuda människor trivsel och hemkänsla samt ge företag möjlighet att kunna öka sin potential. Med ett huvudkontor i Borås samt regionkontor i Stockholm arbetar cernera.se inom två affärsområden, bostadsutveckling och kommersiella fastigheter, som bägge syftar till att utveckla attraktiva fastigheter. Cernera är dessutom en etablerad aktör inom nybyggnationer av bostäder och har en hög ambition att bygga hållbart. När det gäller lokaler förvaltar Cernera hela 71 500 kvadratmeter som kan anpassas efter kundens behov samt önskemål. Hållbarhet är ett ledord för Cernera där de vill att deras fastigheter ska byggas eller renoveras med utvalda material och metoder för lång hållbarhet samt minskad klimatbelastning.

Mqvist fastigheter

Det familjeägda företaget Mqvist fastigheter förvaltar, förädlar och förvärvar hyresfastigheter. De fokuserar på fastigheter med bra läge, bra kommunikation och utbud samt trygghet. Det här är ett företag som ser till att deras fastigheter regelbundet underhålls och förbättras så att de kan erbjuda en hög standard för sina hyresgäster. Mqvist strävar efter långsiktiga relationer med sina hyresgäster oavsett om det gäller lägenheter eller lokaler.

Willhem

Bostadsbolaget Willhem förvaltar, äger samt utvecklar hyreslägenheter i flera tillväxtorter i Sverige såsom Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Borås, Karlstad, Malmö, Västerås och Linköping. Bolaget ägs av Första AP-fonden och har som idé att erbjuda boenden som människor längtar att komma hem till. Willhem bygger även nyproduktioner av lägenheter och strävar alltid efter effektiva och hållbara byggprocesser. Man arbetar med att både hus och hyresgäster ska må bra utifrån miljömässiga, ekonomiska samt sociala perspektiv.

Lämna en kommentar

Hojjo Sverige AB
Ytterbyvägen 5
442 30 Kungälv
Org nr: 559122-2780