Om Bostadsrättsägaren.se

Bostadsrättsägaren.se är hemsidan för dig som äger din bostadsrätt. Här hittar du guider, information och svaren på många av dom frågor som finns när man äger sin bostadsrätt. Hemsidan erbjuder också information och tips om man funderar på att köpa eller sälja en bostadsrätt eller varför inte ta reda på vad gäller vid en renovering?

På bostadsrättsägaren.se svarar vi ständigt på nya frågor från er läsare och publicerar nya artiklar som förklarar på ett förståeligt sätt. Tanken med hemsidan är att samla nödvändig information, specifik för just bostadsrätter, på ett och samma ställe.  

Hur Bostadsrättsägaren tjänar pengar

Bostadsrättsägaren har flera samarbetspartners vars tjänster vi rekommenderar till våra läsare. När läsare klickar och tar del av tjänsten så får vi en kickback för det. Vi använder oss också att annonsering på hemsidan.

Här hittar du information om annonser och reklam på bostadsrättsägaren.se. Vi tycker det är viktigt att man vet vad som är sponrat innehåll och vad som inte är det. Därför har vi valt att markera artiklar på ett tydligt sätt som direkt berättar för dig som läsare om artikeln innehåller annonslänkar eller reklamsamarbeten.

Annonseringslänkar / Affiliate

Den vanligaste formen av markering är för annonseringslänkar, eller affiliate som det är mer känt som. Det går ut på att man länkar till en produkt och väljer du som läsare att klicka på länken och göra ett köp så kommer vi få provision för det.

Dessa länkar hämtas från annonsportaler som företag ofta tillhandahåller när dem erbjuder affiliate. Dessa länkar placerar vi själva ut där vi tycker att det passar och det är alltså inte företaget som vi länkar till som bett mig göra det.

Vi väljer själv vilka produkter vi länkar till och vi väljer själv hur ofta vi vill göra det. Dessa länkar används ofta i vanliga artiklar eller guider för att vi ska få ta del av provisionen. Det är alltså inte artiklar som ett företag bett mig skriva.

Vi markerar samtliga artiklar som innehåller annonseringslänkar med en notis högst upp på sidan så att det är tydligt att det finns annonseringslänkar i inlägget.

Reklam

På bostadsrättsägaren.se så kan det dyka upp visningsannonser. Dessa annonser kommer från annonseringsprogrammet AdSense, som ägs av Google. Vi har inget att göra med vad annonserna visar, vi kan inte styra det och vi tar inget ansvar för vad som visas. Om du upplever en annons som stötande så kan du rapportera annonsen i ett av hörnen på annonsen.

Produktrecensioner

Ibland så publicerar vi produktrecensioner och dessa produkter kan ha kommit till oss på lite olika vis. Vilket vis det än är så skriver vi alltid ut det i recensionen.

För det första kan det ha varit en produkt som vi köpt själva och som vi tror passar för Bostadsrättsägarnas läsare. Det är då inte företaget som bett oss skriv en recension utan bara något vi tyckte var intressant att kika närmare på.

För det andra så kan ett företag ha skickat oss en produkt eller licens som vi får prova på i ett par veckor, skriva en recension om produkten och sen skicka tillbaka produkten/inaktivera licensen.

För det tredje kan ett företag ha betalat, antingen genom att låta oss behålla produkten eller pengar, för en recension. Alla åsikter är dock våra egna och företagen kan själva inte säga vad som ska stå i en recension, det bestämmer vi.

Vilka ligger bakom Bostadsrättsägaren?

Bostadsrättsägaren.se ägs och hanteras av företaget Hojjo Sverige AB. Hojjo är ett teknikintresserat företag som länge jobbat med hemsidor. När vi insåg att det saknas mycket information om just bostadsrätter på nätet så bestämde vi oss för att starta bostadsrättsägaren.se.

Vi som arbetar med hemsidan

Andreas Hogmalm

Webbansvarig & utvecklare

Andreas är den som ansvarar för det redaktionella innehållet på webbplatsen och står för utvecklingen.

Skribent Joakim Ryttersson

Joakim Ryttersson

Boendeskribent

Joakim är vår skribent på webbplatsen. Joakim har mångårig kunskap om bostadsrätter och övriga bostadsmarknaden.

Senaste nytt från bloggen

Hojjo Sverige AB
Ytterbyvägen 5
442 30 Kungälv
Org nr: 559122-2780